veelgestelde vragen

hoe lang duurt het (ver)bouwen van mijn woning?

Hoe lang een verbouwing duurt, is afhankelijk van de wensen, het budget en ook of er al dan niet een vergunningaanvraag gedaan moet worden. Vaak zijn procedures tijdrovend in een verbouwingstraject. LAB_A kan u vanwege een grote praktische bekendheid met de technische regelgevingen en gemeentelijke procedures soepel door deze trajecten heen loodsen.

wat is de huisstijl van LAB_A?

LAB_A heeft niet één bepaalde huisstijl waar niet van kan worden afgeweken. De architectuur van LAB_A kenmerkt zich door een eigentijdse vormgeving, en eenvoud en rust binnen een functioneel, ruimtelijk spannend ontwerp. Dat wil niet zeggen dat er geen traditionele ontwerpen mogelijk zijn. Voor elke ontwerpopgave wordt bepaald of er eigentijds wordt vormgegeven, of dat er bij bijvoorbeeld een uitbreiding, de bestaande stijl van het bouwwerk wordt voortgezet. Op de weblog van LAB_A kunt u referentiebeelden bekijken om een indruk te krijgen van de inspiratiebronnen voor de architectuurstijl.

werkt LAB_A alleen voor particulieren?

Nee, als bedrijf is het zeer zeker ook mogelijk om LAB_A in te schakelen, juist vanwege de vaak omvangrijkere wetgeving die voor bedrijven geldt. De meerwaarde van LAB_A geldt op zijn minst in gelijke mate voor bedrijven.

welke diensten levert LAB_A?

In alle fasen van het bouwproces kan LAB_A u op professionele wijze van dienst zijn. U wilt bijvoorbeeld een nieuwe woning bouwen of een uitbreiding aan-, of dakopbouw op uw bestaande woning (klik hier voor een overzicht van de diensten). Van een haalbaarheidsonderzoek tot toezicht houden op de bouwplaats, het behoort tot de mogelijkheden. Leest u het stappenplan om meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden, en in welke fase ze thuishoren.

<<< terug