wie is LAB_A

LAB_A staat voor LABoratorium voor Architectuur en is in 2010 opgericht door architect ir. M(artijn) A. Wolters (LinkedIn). Hij studeerde  bouwkunde-architectuur aan de HTS in Tilburg, en architectuur aan de Technische Universiteit Delft. Na het afstuderen in 2004 is hij als bouwkundig tekenaar en architect werkzaam geweest bij diverse kleine tot middelgrote architectenbureau’s in Nijmegen, Zutphen en Deventer. Sinds 2008 is hij ook werkzaam bij de gemeente Nijmegen als bouwkundig adviseur (bouwplantoetser | vergunningverlener) en sinds 2010 als secretaris van de Commissie Beeldkwaliteit (geintegreerde welstands- en monumentencommissie). Sinds 2015 heeft hij als extern werkvelddeskundige zitting in de afstudeercommissie van de Saxion Hogeschool – Interior Design & Styling te Deventer.

Er is hierdoor een gedegen kennis van de hedendaagse bouwpraktijk, routine in het ontwerpen en technisch uitwerken van bouwplannen, alsmede veel ervaring met de wettelijke bouwregelgevingen ontstaan. Dit vormt een solide basis. Er wordt efficiënt en doelgericht gewerkt, en er zijn geen personeels- of overheadkosten, waardoor er aantrekkelijke tarieven gehanteerd kunnen worden. LAB_A onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak, open houding en een all-round deskundigheid.

Kijkt u verder bij werkwijze voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, het stappenplan, of voor een op maat gemaakte offerte.

<<< terug